Stiilinõustamine ja kapikoristus

haruu-stiilinoustamine-kapikoristus

Kas oled kunagi tundnud, et Su garderoob on täis rõivaid, kuid ikkagi puudub see täiuslik stiil? Meie stiilinõustamine koos kapikoristusega on selleks ideaalne lahendus!

Alustame Sinu kodus, kus koos vaatame üle Su harjumuspärase riietumise. Minu eesmärk on tuua esile Sinu parimad omadused ning leida just need rõivad, mis Sinu kehatüübiga kõige paremini kokku sobivad. Saan sulle näidata, kuidas kombineerida olemasolevaid riideid uudsel moel ning tuua esile erinevad stiilid. Samuti aitan Sul teha otsuseid nende riiete osas, millest võiks pigem loobuda.

Kapikoristus ei ole lihtsalt riiete sorteerimine, vaid hinge suurpuhastus. Sageli on meil raske ise otsustada, mida hoida ja millest loobuda. Selle teenusega pakun Sulle selget suunda ja toetan Sind selle protsessi jooksul.

Järgmise sammuna külastame kaubanduskeskust, kus saame proovida uusi komplekte ning lisaks täiendada juba Sinu garderoobis olemasolevaid rõivaid vajalike baasrõivastega. See on võimalus avastada enda jaoks stiile, mida Sa poleks ise osanudki endale valida ning luua terviklik ja mitmekülgne garderoob. 

Stiilinõustamine ja kapikoristus toimub Sinu kodus Tallinnas või selle lähiümbruses ning Sinu poolt valitud kaubanduskeskuses. 

Stiilinõustamise protsessi viib läbi Haruu asutaja ja looja Kristiine, kellel on 8 aastat  kogemust stiilinõustamises. Kristiine on olnud ka 4 aastat Kanal 2s “Õhtu!” saate stilist, tuues oma teadmised ja kogemused teleekraanilt personaalselt Sinu garderoobi.

Let style consultation open the door to your better self!🤎💫

 

Ajakulu: Arvestada võiks kokku umbes 5 tunniga 
Teenuse hind: 333€
Asukoht: Kapikoristus – kliendi kodus (Tallinn või lähiümbrus), Stiilinõustamine – Tallinnas, Sinule sobivas kaubanduskeskuses

Kokkuleppel ka Tallinnast väljaspool. 

 

To book a time
please write to:
hello@haruu.ee or
call : +37253310870 

stiilinõustamine-kapikoristus