Naiste volangidega traksipüksid

149.00

Tootekood: - Kategooriad: , Silt:

Haruu pilkupüüdvad ja veidi mängulised volangidega traksipüksid on kivipestud linasest kangast, mõnusalt hingavad ning sobilikud kandmiseks nii soojemate, kui veidi jahedamate ilmadega. Kivipestud linane on kangana tavalisest linasest pehmem ning kortsub vähem. 

 

Selleks, et püksid istuksid igale kandjale eriliselt oleme lisanud traksidele reguleerimise võimaluse. Volangidega traksipükse on viies erinevas suuruses ning kõikide suuruste puhul on võimalik trakse reguleerida kolme erinevasse pikkusesse kookosnööpidest kinnitustega. Mahukad taskud teevad traksipüksid veelgi praktilisemaks ning muvamaks kandjale.

 

Mis materjal on kivipestud linane? 

Linane materjal on ajatu ning mitmete heade omadustega. Kivipestud linane on kangas, mis enne õmblemist on mitmeid kordi pestud. See tähendab, et kangas on eriti pehme ning ei tõmbu hilisemas pesus enam kokku. Iga pesukorra järel muutub linane kangas veelgi pehmemaks.

 

Linane kangas on materjalina väga vastupidav, mis teeb temast ideaalse kanga aeglase elustiili toodetele. Kehal kandmiseks on linane kangas mugav ning hingav. Kivipestud linane kortsub vähem 

Linasest kangast tooteid on hea pesta õrna pesutsükliga 30’C ning vältima peaks tugevat masinpesu programmi. Tsentrifuugimine ei ole soovitav. Parim on linast kangast triikida niiskena.